CONTROL EVERYTHING with *** E T H E R N E T ***  &  Real-Time BASIC language.
Η εταιρεία ATLASCOM, (Χ

Η εταιρεία ATLASCOM, (Χ. ΑΠΟΔΙΑΚΟΣΙ. ΠΗΛΙΟΥΝΗΣ Ο.Ε.), αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα, τα Ethernet_to_RS-232 και Ethernet_to_TTL module της . Τα module αυτά παραδίδονται με ένα πλούσιο από πλευράς δυνατοτήτων Firmware, που υλοποιεί ταχύτατες επικοινωνίες μεταξύ οποιασδήποτε μορφής σειριακού device controller και H/Y ή άλλων controller, που βρίσκονται επάνω σε τοπικά Intranet ή οπουδήποτε στο internet. Οι ταχύτητες είναι 10/100 Mbs Ethernet και έως 115200 bps στην σειριακή, η οποία υποστηρίζει όλα τα pin και τις ρυθμίσεις Tx, Rx, CTS, RTS, DTR, DSR, parity, data and start/stop bits, ενώ όλα τα pin της σειριακής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως digital I/Os. Στο Ethernet, υποστηρίζονται όλα τα γνωστά πρωτόκολλα, ARP, ICMP(PING), DHCP και το firmware μπορεί να ενημερώνεται με νέες version από το δίκτυο ή από την RS-232. Τα module τροφοδοτούνται με 10 – 25 VDC και είναι όλα CE & FCC approved.

DS202 Serial Device Server  

Τα ίδια module προσφέρονται και ως bare-bone Ethernet-to-Serial “μπριζάκια”, για ένθεσή τους επάνω στις πλακέτες μας, αλλά και σαν evaluation μικρά board, σε εκδόσεις RS-232 και TTL, όπου δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα επιπλέον και που από μόνα τους τα board-module αυτά,  είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμα για την όποια εφαρμογή μας.

 

Το εκπληκτικό με τα RS-232 ready, και TTL ready (master or slave) Ethernet modules, είναι ότι μπορούν να φορτωθούν με ένα προγραμματιζόμενο από εμάς firmware, μέσω μίας απλής εύκολης και πανίσχυρης BASIC γλώσσας, που είναι πραγματικά real-time. Με ένα εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριο γνωστών εντολών, χειριζόμαστε sockets, buffers, pins, ports και ολόκληρη την συμπεριφορά του module. Τα Module προγραμματίζονται σε συμπεριφορές TCP, UDP, HTTP και RS-232, TTL master, TTL Slave, WIEGAND protocol για card readers και οποιοδήποτε Clock/Data πρωτόκολλο επιθυμούμε.            

                                                                      

 

Γράφουμε απλά το πρόγραμμά μας σε ένα μικρό editor σε PC, με autodebug, και αφού το «φορτώσουμε» στο module, έχουμε πλέον ένα πλήρες PLC, για όποιο ρόλο θέλουμε και σε όποιο σημείο του internet ή άλλου εσωτερικού δικτύου θέλουμε. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να φορτώσουμε πάλι στα module το standard firmware τους, ή οποιαδήποτε άλλη τροποποίηση. Ο χειρισμός τους από μακριά, εάν χρειάζεται,  μπορεί να γίνεται και μέσα από WEB σελίδες που φτιάχνουμε με την ίδια BASIC.  Όλα τα παραπάνω module παρέχονται και ως starter-kit.

 

Ένα εξαιρετικό νέο μέλος της σειράς της Tibbo, είναι το EV1000 module.

    EV1000 Module

 

 

 

Μαζί με το EV1000- , δημιουργούν για όλους μας, νέες συνθήκες για την ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΚΟΛΗ και Χαμηλού Κόστους ανάπτυξη συστημάτων ελέγχου πάνω από το δίκτυο.

 

Starter Kit 

 

 

 

To ΕΜ1000 module, είναι ένα προγραμμ ατιζόμενο με γλώσσα BASIC, 100 Base-T Ethernet module, για ενσωμάτωση απ’ ευθείας επάνω στις πλακέτες μας.

u Αποτελείται από εναν υψηλής απόδοσης 88Mips επεξεργαστή RISK.

u Περιλαμβάνει 100-Base T πόρτα Ethernet, χωρίς το RJ-45 jack. (Υπάρχει στο starter kit).

u Υποστηρίζει 16 ταυτόχρονα socket επικοινωνίας, TCP, UDP, HTTP και όλα τα γνωστά internet protocols.

u Περιλαμβάνει 4 UART με ταχύτητες έως 1.382.400 bps, τα οποία μπορουν να ρυθμισθουν σε ένα οποιοδήποτε mode λειτουργίας από τα RS-232, TTL, WIEGAND, Clock/Data.

u Υποστηρίζει το πλήρες serial pin-set.

u Έχει 49 Digital I/O ports γενικής και προγραμματιζόμενης χρήσης.

u Περιλαμβάνει:

o  8 Interupt,

o  512KB Flash-Ram,

o  2KB EEPROM,

o  On-Board Real Time Timer

o  PLL

o  Brown-Out, Power-On, Reset circuits

 

Το EM1000 universal module, μπορεί να αποτελεί την κεντρική δομική μονάδα σε ένα οποιοδήποτε σύστημα ελέγχου, όπως τερματικά δεδομένων, τερματικές μηχανές, συστήματα και μονάδες ασφαλείας, μονάδες data-acquisition, τηλεμετρικούς σταθμούς.

 

Το Firmware του module, είναι το Λειτουργικό σύστημα TiOS, το οποίο σε μια εντελώς «κλειδωμένη» κατάσταση, ανεπηρέαστη από το οποιοδήποτε συμβάν ή προγραμματιστικό λάθος, διατηρεί πάντα την λειτουργία του module 100% ασφαλή και χωρίς «κρεμάσματα». Έχει επίσης τον έλεγχο και «τρέχει» τα δικά μας προγράμματα που έχουμε γράψει με την γλώσσα taiko Basic. Μία πανεύκολη και γνωστή Basic γλώσσα, εμπλουτισμένη με την χρήση απλών αλλά πανίσχυρων object, methods και properties, που φροντίζουν για την υλοποίηση και των πιο ακραίων απαιτήσεων ελέγχου με τις οποίες θα θέλαμε να εφοδιάσουμε το module μας.

 

Ολόκληρο το αναπτυξιακό software και το εκτενέστατο documentation παρέχονται δωρεάν.

 

Η ATLASCOM παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Κος. Γιάννης Πηλιούνης, 2109600883  &  jopil@atlascom.gr